Som un equip

…professional que oferim els serveis de fotografia, vídeo i disseny web de forma col·laborativa amb els nostres clients, obtenint una màxima relació de qualitat, preu i creativitat.

Contactar

Qui som

La història d’Insert Imatge comença a finals dels 80, amb la tecnologia analògica i el naixement de vídeo en el sector audiovisual, molt abans de l’esclat de la tecnologia digital, això ens dóna un gran bagatge tant en la tècnica com en la creativitat, ja que en aquells moments, la informàtica en aquest sector era molt bàsica.

Posteriorment la digitalització del sector audiovisual va ser un repte que ens va fer posar el llisto molt alt, repte que vam assumir i ens va dur fins aquest moment.

Actualment som un petit equip que comptem amb un gran grup de professionals, triats segons les característiques dels projectes a realitzar, amb la finalitat d’obtenir el millor resultat possible. Tot això sempre mantenint el contacte directe amb els nostres clients.

Atenció al client

Sempre estem a disposició dels nostres clients, atenent totes les consultes i suggerint les millors solucions per obtenir la millor qualitat.

Serveis personalitzats

Sempre els nostres serveis són personalitats, ja que mai dos projectes són iguals. El procés creatiu sempre es fa de la mà dels nostres clients.

Entreges ràpides

És el nostre interès entregar la nostra creació l’abans possible, ja que sempre són urgents i haurien d’estar llestes per al dia d’abans de la comanda.

Els nostres serveis

T’oferim tot tipus de fotografia, vídeo i disseny web en WordPress, contacta amb nosaltres i t’informarem dels nostres serveis.

Producte

Qualsevol tipus de fotografia amb les últimes tecnologies per l’obtenció de la màxima qualitat fotogràfica, tant en color com a resolució.

Més informació

Immobiliaria

Tot tipus de fotografia i vídeo de pisos, cases, finques, etc., tant per empreses del sector immobiliari, com per a particulars, per la venda o lloguer.

Més informació

Esdevenimets

Tot tipus de serveis amb fotografia i vídeo en esdeveniments corporatius. Emissió en streaming, instal·lació fotomaton, disseny photocalls, etc

Més informació

Disseny web

Fem disseny de pàgines web amb WordPress, un dels CMS més utilitzat en aquest moment, fet que permet incloure, entre altres coses,  botigues de comerç electrònic.

Més informació

Vídeo

La nostra especialització són els rodatges corporatius. També disposem de drons. Fem vídeo d’esdeveniments, videoclips i altres serveis.

Més informació

Industrial

Fem un reportatge documental de l’empresa en fotografia o en vídeo. La finalitat d’aquests és ensenyar als possibles clients om és l’empresa i la qualitat de les instal·lacions.

Més informació

Treballem junts?